Na jarenlang een autohandel te hebben gerund, interesseerde Johan zich in wat anders.Auto's zijn z'n grote liefde en hobby maar naargelang de verandering op vele zakelijke technische gebieden, begonnen we een dikke 20 jaar geleden ' Bloemenhof de Hommert '.

Johan, Greetje en Jeanette.Het was een harde strijd, een uitdaging, een risico, jarenlang was het vechten tegen de bierkaai. En waarom? Voor die tijd was het een horecazaak en autohandel. Je ligt buiten de bebouwde kom, en wie ziet daar nou een winkel in een klein zijstraatje van de grote weg?!
Maar we zetten door! Johan was niet alleen een bedreven autohandellaar.

Nee Johan had een goede kijk op de veiling, wat heel belangrijk is voor de verkoop. Als je niet goed inkoopt, kun je niet goed verkopen.Dus Johan deed alles goed en slim inkopen. Zo goed, dat onze winkel goed ging draaien. Het ging/gaat steeds beter en Johan moest meer en meer inkopen. Het wordt steeds drukker. Door zijn oplettendheid slaat Johan steeds z'n slag op de veiling en maakt de goede verkoopprijs voor onze klanten.Dit sprak zich goed uit waardoor het nu nog steeds drukker wordt.Inmiddels hebben wij 7 medewerksters, waar wij ook hĂșn gezichten laten zien.

Niet alleen omdat ze mooi zijn maar zeker om hun kennis, vriendelijke bediening, eerlijkheid.een trouw team waar men trots op kan zijn!Ook onze kleindochter Freya kan mooie bloemstukjes maken. Ze heeft hier een geweldig gevoel voor en houdt tevens van bloemen.Voor op de hoogte te blijven van nieuwe snufjes gaan wij regelmatig naar beurzen.Bloemenman Johan doet z'n best en de meiden doen de rest!Specialiteiten;
- Alles eerste keus materiaal- Lage prijs voor top kwaliteit- Bloemen, buitenplanten en perkplanten- zeer groot assortiment-

Een grote keus uit verschillende bronswerken.- Gespecialiseerd in grafwerken, bruidswerk.- Gespecialiseerd en getaleneerd personeel.dhr Johan Schmidt is de drijvende kracht in het bedrijf 'de rots in de branding'.