Bij Bloemenhof de Hommert bent u aan het perfecte adres voor een breed assortiment aan planten, bloemen, boeketten en diverse werken. Onderstaande diensten verzorgen wij al jaren met plezier voor onze klanten. Wij staan met een enthausiast team klaar voor u!

Boeketten
In onze winkel hebben we altijd een ruim assortiment aan boeketten staan waar u uit kunt kiezen.Uiteraard maken we ook graag een boeket die op uw specifieke wensen is afgestemd.


Klik hier voor enkele voorbeelden.

Planten
Wij voeren een breed assortiment aan verse planten. Onze planten hebben een 100% kwaliteit garantie en zijn altijd met volledige zorgvuldigheid samengesteld.

Klik hier voor enkele voorbeelden.

Bruidswerk
Uw trouwdag is uniek en dat mag terugkomen in de bloemen op die dag. Welke wens u ook heeft ten aanzien van de bloemen voor uw bruiloft, wij denken graag met u mee. Modern of klassiek, bruidsboeket, corsages, bloemstukken voor kerk of feestzaal, autoversieringen of tafeldecoraties, we kunnen het allemaal voor u verzorgen.Kom gerust vrijblijvend langs om foto's te bekijken van door ons verzorgd bruidsbloemwerk.

Klik hier voor enkele voorbeelden.

Rouwwerk
Bloemen passen bij alle emoties. Ook bij een afscheid.Wij besteden veel zorg aan rouwwerk omdat we het zien als het laatste dat we voor iemand kunnen betekenen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. 

Klik hier voor enkele voorbeelden.

Bronzen beelden
Wij voeren een groot assortiment aan bronzen beelden. Wij besteden veel werk aan het samenstellen van onze collectie, omdat wij graag voor u een uniek product willen aanbieden. Heeft u bepaalde wensen, dan zijn deze zelfs bespreekbaar. 

Klik hier voor enkele voorbeelden.

Bloempotten en Vazen 
Wilt u een mooi stukje decoratie om uw bloemstuk of plant? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor een mooie combinatie (Bloem + Vaas of Pot), maar zeker ook voor bijvoorbeeld alleen een prachtige vaas of een stijlvolle bloempot.

Klik hier voor enkele voorbeelden.